fredag den 10. juni 2011

Gårsdagens knap så fantastiske twist!

I går formiddag ringede min bedre halvdel så til boligselskabet, for at få detaljer omkring indskud osv. til rækkehuset og han fik en meget uforstående dame i røret, som sagde, at hun ikke kunne forstå hvad han sagde, for hun havde jo lige sendt nogle andre ud og kigge på huset og de havde fået det. What? Først troede han det var en joke, men det var det så absolut ikke og hun sagde noget omkring for mange kokke og at det jo var ærgerligt for os. Det vil altså sige, at de på dette kontor ikke har snakket sammen, så den dame der gav os huset i tirsdags ikke har sagt det videre til hende her, som så har givet det til dem EFTER os i køen. Hun forsøgte at sige, at det jo var fordi vi havde svaret efter sidste svardato og vi forklarede, at det jo ligesom var fordi de slet ikke havde sendt os et tilbud derpå og at vi derfor helt tilfældigvis havde opdaget det dagen efter svardatoen. Hun mente bestemt, at det så var vores ansvar at sørge for, at de havde den rigtige mail, SELVOM de plejer at sende almindelig post og SELVOM de tidligere modtog en fejlmail på den mail de sendte til os. Hun blev ved med at fralægge sig al skyld og fastholde at det var de andre der fik huset, selvom de heller ikke har skrevet under på nogen lejekontrakt endnu.

Vi blev så kede af det, for vi havde lige sat os op til det og glædede os helt vildt. Men så blev vi altså også bare gale. Rasende faktisk, for vi havde jo for fanden (undskyld mit fransk!) fået lovning på det dagen før OG vi havde aftalt dato og tid til at underskrive lejekontrakt, så vi ringede til en advokat, for at høre hvad vi kunne gøre. Han gav os absolut medhold og sagde at han gerne ville kigge på det for os, så nu skal vi mødes med ham på tirsdag og aftale hvordan vi går videre med sagen.

Vi er begge afklarede med, at hvis vi ikke får det her rækkehus, så skal vi ikke være kunder hos dem mere, for den behandling vi har fået er bestemt ikke god nok.

3 kommentarer:

 1. Det er godt nok heller ikke go stil fra boligselskabets side. Der må de altså indrømme fejlen, og så skal I ha den bolig. Spændt på hvad der videre sker:)

  SvarSlet
 2. Hej Luna :-)

  Uh, jeg håber i får det! Alt andet vil da være unfair.

  K.H June

  SvarSlet
 3. Ej hvor irriterne. Synes jeg ikke, de kan være bekendt.
  Håber, I finder en løsning.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet