søndag den 27. november 2011

Kager igen.

JA, jeg er forsvundet lidt ud af blogland og jeg skal være ærlig og sige, at lysten til at blogge bare ikke har eksisteret. Der sker heller ikke en skid spændende i mit liv lige nu, så i går ikke glip af noget. Praktik i vuggestue går godt og alt for hurtigt, har kun 2 måneder tilbage. William er dejlig, manden er dejlig og det er snart jul. Alt er godt.

Nå ja, og så har jeg været til min allerførste babyshower og jeg medbragte denne kage:

Det er mørke bunde med tobleronecreme og jordbærmousse.

Og sørme om jeg ikke også har været til julefrokost. Denne kage så således ud:
Det er mørke bunde med hindbærmousse og tobleronecreme.

Og så har jeg ikke mere at sige lige nu. Hej hej. :)

1 kommentar:

 1. Hej,
  Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://lunaskager.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,
  Pauline Torres
  pauline@hittarecept.se

  SvarSlet